Неділя, 19.05.2024, 04:06
Вітаю Вас Гість

П'ятниця 13

Головна » 2008 » Грудень » 29 » Новорічний вогник від КВН Рівненщини...звіт
Новорічний вогник від КВН Рівненщини...звіт
13:40

   Шх

   Не встигли ми здати сесію, як уже на носі Новий рік, та проте молодіжна громадська організація «КВН Рівненщини» вирішила відволікти нас-КВНщиків від цього тяжкого грузу і організувала нам мега вечірку під назвою «Новорічний вогник», яка пройшла у НК Холідей. Не злякало нікого і те, що вечірка буде костюмованою. Дуже кортіло побачити всіх у інших образах….

   Ну щож почну зі входу…..На дверях нас чекала наша доблесна охорона, яка навіть у свято була на роботі. Дуже приємно було побачити «Петрівну» і чеку від Бомби, а саме Люду і Жабчика(Круцого), я не дарма назвала його так, бо він був у костюмі «жабки», ех). Та власне, народу як то кажуть навалило не на …. мініатюру) : було трошки «Пінгвінів», Впала клямка, Аравія, ой вибачте…Аварія), П’ятниця, 13, Туп Землі, Фа-Ва-Ву, команда організаторів та Віталій Козачок))) Останній зустрів нас у костюмі ведучого або веселого молочника з ферми, десь у далекій Америці, капелюшок з коров’ячої шкірки виразно підкреслював очі))), Віталій Ліпський (далі д. Віталік) прийшов у костюмі «разбойніка», ніж, який торчав з голови явно був використаний для шляпки ведучого….угу))) Дальше..дальше….а Зань, був в образі чортика, хоча це не образ, а стан душі), проте його жінка одягнулася під Гюльчатай. Звичайно виділилася «АРАВІЯ», Толік вилив усю свою сексуальність в костюм Алена Делона раннього періоду, ну там десь між першим поцілунком та екзаменом, був просто «Дамскій угоднік». Корінний Ізяславець, Ніколя Коваль був ЗАНєвським підданим, дівчата з Тупу Землі на чолі з головним чортом МАлімоном були зайками-Лєна та Ксюха, мишкою-Валя, а Наталі-в пару до гловаря також одягнулася чортиком. Зелений естет і Бєлочка були Бетменом та Червоною Шапочкою. . .

   На десятій щаблині нашого хід параду костюмів - Ізя та Шева, які дуже люблять директора СССР та піонерство, бо прирулили в костюмчиках піонерів))) Наш звукач - Андрюха, сидів біля мене) в костюмі гінеколога, цікаве спів падіння)ну і я явилась в образі КОРОЛЕВИ бензоколонки)….чесно кажучи всі були неперевершені, цікаві та веселі.  

   Кульмінація та зав'язка....Ширма відкривається......

   Звичайно, за традицією жанру наш ведучий Віталік та д. Віталік відкрили «головну ялинку та Новорічний вогник». Організатори постаралися і «похлопотали» над програмою, адже в залі були КВНщики, тому Кіркоровим і Галкіним їх не здивуєш, і за справу взялися ФАВАРІЯ) Зань і Коваль, які розривали нас внутряковими мініатюрами, та їхній звукач-КозаЧОК, який намагався перевершити Зіну і ЛЛ, мутив шось страшне зі звуком…))))) Зань, як завжди пожартував над ведучим – Віталіком, але чомусь ніхто не засміявся, і Ванька виронив) «Козачок і тут не зайшов»… Було дійсно смішно, згадалися всі наші виїзди та ігри. Ох, а далі було не менш цікаво….в хід пішло жартівливе нагородження команд Рівненської ліги. Все було зроблено у накращому вигляді: солідний ведучий, заклеєні конверти та нагороди. Номінінтами та власниками дипломів та цінних призів стали:

   переможець Онлайн розминки Женя Гук

  Фававу – «100% результат»

   Аварія – «за АМІКання»

   Бомба – «дуже рідкий птах»

   Впала клямка – «трансфер року»

   Пятниця – «вічно молоді, вічно юні»

   Абзац – «в ритмі з курсом долара»

   Пінгвіни – «дорвались»

   Туп землі – «найуспішніше злиття»

   Курс №3 – «відкриття року»

   Кращий звукооператор - Інна Лабенська (Аварія)

   Кращий керівник - Надія Петрівна Руденко (Бомба)

..............................................................

   Ага, думали кінець статті, хех, ні…. наше свято на цьому не закінчилось. Бо гості приходили і приходили, от наприклад прийшла ганстрерська братія, за часів правління самого Алькапоне-Веліка та його права рука-Боб, з дамою серця. А от Ліснік прийшов у костюмі Індіанця, з таким ефектним пір’ям на голові, та порізаними штанями з колишньої форми Аварії…ай Віталік. І в протиріччя йому, своєю присутністю нас ощасливили дівчата з Абзацу: Шалунья була мега Відьмочкою, а от Маша-Ганстер Леді.

   Та на нас чекало ще багато чого цікавого….Чоловіча частина «елементу редагування тексту» Абзацу, показала нам декілька мініатюр зі всоєї КВНівської схованки. А далі….. за «музичний» пульт пішла Зю або Зіна або Dj Sweet Angel, і ми всі дружньою КВНівською юрбою пішли «зажигати» на танцполі аж до ранку…..

   Ось так, хай позаздрять ті, котрі не були на цьому дійстві, бо святу насправді вдалося….Все було смішно, цікаво, яскраво, алкогольно та смачно))) Хай живе КВН Рівненщини!!!

   Організатори, в особі братів Юрія та Віталія Ліпських, висловлюють подяку спонсорам: ТД "Культтовари", ТМ "АКС ефект", Наше радіо, Мелодія, Хіт-ФМ та Радіо Люкс за люб’язно надані подарунки, та звичайно дякують у допомозі Відділу у справах сімї та молоді ОДА. До нових зустрічей, всіх з наступаючим рочком бичка, нехай Ваші жарти та мініатюри буду такі сильні і смішні як і ВІН - Бичок……З Новим Роком!!!

   Спеціально для КВН Рівненщини, з місця події, кореспондент Юля.

Шх

Переглядів: 3032 | Додав: friday13 | Рейтинг: 2.5/2 |
Всього коментарів: 2
14.03.2009
2. Алекс [Матеріал]
Интересненько!!

29.12.2008
1. Олічка (Shev@) [Матеріал]
Йо-йо-йо, я там була biggrin biggrin biggrin

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входу
Календар новин
«  Грудень 2008  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Пошук
Друзі сайту
button

null

Сайт КВН команди [...Аб Z аЦ...]

button,

Смартфоны Nokia

Наша кнопочка

код:


Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Наше опитування
Хто на Вашу думку стане чемпіонами Рівненської Ліги???
Всього відповідей: 63
Міні-чат
300
Copyright MyCorp © 2024 |